Home Diensten Gaswandketels Stookolieketels Pv panelen Ventilatie Warmtepompen Zonne-boilers Vloerverwarming Airco Sanitair Gallerij Contact Video's
Made with MAGIX
Welkom bij V&D Verwarmingstechniek b.v.b.a. 1
Het vervangen van verwarmingstoestellen . Het vervangen van verwarmingsketels zowel gas ,stookolie of vaste brandstoffen is voor ons wekelijkse kost . We zijn daar dan ook zeer ervaren in en zeer goed uitgerust .
2
Momenteel is het plaatsen van zonne-boilers onze tweede bezigheid. We plaatsen zonne-boilers voor sanitair warmwater maar ook voor verwarmingsondersteuning en zwembadverwarming . Thermische zonnepanelen zijn momenteel zeer interessant omwille van de premies .
3
Dan zijn er de nieuwbouw projecten . We verzorgen voor nieuwbouwprojecten een uitgebreid gamma aan diensten . Zowel de complete verwarming als sanitair met afvoer en regenwater recuperatie maar ook ventilatie systemen als elektriciteit installatie en de pv installaties .
4
Renovaties dienen zich de komende jaren meer en meer aan ..  Uiteraard doen we ook renovaties . Voor renovaties is een bijzondere aanpak vereist .Maar vaak is er meer mogelijk dan mensen op het eerste zicht denken . Ook hier kunnen we onze expertise laten gelden .
5
De woensdag is een vaste dag in de week voor onderhoud .  We hebben een vaste dag in de week dat we het onderhoud plannen voor verwarmingsketels en zonne-boilers . Indien de klant wenst nemen wij elk jaar zelf contact op om een onderhoud uit te voeren . Ook bieden wij een goed naservice . In de winter maanden is er altijd iemand bereikbaar , ook in het weekend .
6
Tankcontrole en verwarmingsaudit .  Een verwarmingsinstallatie ouder dan 15 jaar moet aan een eenmalige audit onderworpen worden . En het keuren van stookolietanks kan ook door ons uitgevoerd worden .
Diensten